Firmaprofil

TD Byggeservice ApS tilbyder en unik kombination af kompetente østeuropæiske håndværkere og en særdeles konkurrencedygtig pris langt under, hvad en traditionel dansk håndværksmester tilbyder.

​TD Byggeservice ApS leverer ydelser inden for ind- og udvendig tømrer-, snedker- og murerarbejde, spartling og slibing, tapetsering, maling, EL-arbejde, gulvlægning, gulvslibning, pudsning / filsning af huse/vægge, flisearbejde - inde/ude, brolægning, tagarbejde m.v., og vi samarbejder med certificerede håndværkere indenfor VVS og elektricitet.


TD Byggeservice ApS har leveret kvalitetsydelser til det norske, danske og litauske marked siden 2001. TD Byggeservice ApS er ejet og drevet af den litauske håndværksmester Tomas Devulis.

TD Byggeservice ApS råder over en lang række dygtige litauske håndværkere, men arbejder på større og mindre opgaver tæt sammen flere danske virksomheder.

TD Byggeservice ApS arbejder løbende med en forbedre kvaliteten af de projekter, som vi er involeret i. Vi fører således altid tilsyn med vores byggeprojekter i det nødvendige omfang og i støre projekter som minimum på ugentlig basis.

Udnyt vores årelange erfaring fra start til slut og lad os hjælpe med alt fra idé til indkøb af materialer til udførelse og eventuelt efterbehandling.​

​Få et godt tilbud på vores ydelser​

Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale for dig.

Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Humlebækvej 60

3480 Fredensborg

Tlf: 26 52 81 22

E-mail:uab@ricar.dk

CVR: 34720045 |​​

Vi samarbejder med