​Tilbygninger

​Muligheden for at udvide din bolig med tilbyg, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større end du forestiller dig

Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tag-etagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Overvejer du/I at udvide boligen, er det vigtigt at være godt informeret og grundigt forberedt. Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08, er mulighederne for tilbygninger endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden.

Stor erfaring med projekter

TD Byggeservice ApS i Fredensborg nær Helsingør har solid årelang erfaring med projekter, der inkluderer en decideret udvidelse af boligen. Der er vores erfaring og udgangspunkt, at tilbygningen skal starte så tidligt som muligt, så alle relevante problemstillinger er gennemanalyseret. Vi anbefaler altid brug af en certificeret bygningsingeniør, og anbefaler gerne en af vore mange samarbejdspartnere.

​Har du lyst til at høre mere om hvad vi tilbyder inden for tilbyg?​

Kontakt TD Byggeservice ApS, på tlf. 26 52 81 22 eller via vores kontaktformular, for at høre mere om de byggetekniske regler og for at få en faglig vurdering af din mulighederne for at udvide netop din bolig med en tilbygning.​​

Få et godt tilbud på vores tilbygninger​

Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale for dig.

Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Humlebækvej 60

3480 Fredensborg

Tlf: 26 52 81 22

E-mail:uab@ricar.dk

CVR: 34720045 |​​

Vi samarbejder med