​Totalentrepriser udføres professionelt

​Hos TD byggeservice ApS varetager vi gerne ombygninger, renoveringer, udskiftninger og efterisoleringer i enten en fagentreprise eller en totalentreprise. Vi er beliggende i Fredensborg tæt på både Helsingør, Kokkedal og Humlebæk, men kører ud på hele Sjælland.

Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat gennem konstruktiv dialog, en omhyggeligt udformet aftale for totalentreprisen og kommunikation undervejs for at imødekomme dine behov og ønsker inden for de aftalte rammer.

Entrepriser med fokus på kvalitet

Dialog og samarbejde er forudsætningen for et godt resultat i en totalentreprise og en hovedentreprise.​En totalentreprise udføres af vores egne dygtige medarbejdere.

De sætter kvalitet og sikkerhed højt, har stor viden og erfaring samt en god evne til at samarbejde med de øvrige faggrupper. Samtidig benytter vi leverandører med materialer af høj kvalitet.

Som entreprenør repræsenterer vi alle håndværksgrupper, idet vi har et tæt samarbejde med elektrikere, blikkenslagere, murere og andre specialister inden for deres fagområde.

​Kontakt os angående din totalentreprise

Du er meget velkommen til at lufte dine ideer om totalentreprise over for os, så vi sammen kan lave nogle stregtegninger og få omsat ideerne til konkrete rammer, der kan danne grundlaget for en eventuel kontrakt for entreprisen.

Kontakt os på telefon 26 52 81 22 eller skriv til vores e-mail uab@ricar.dk - Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et godt tilbud på vores Totalentrepriser​

​Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale for dig.

Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Humlebækvej 60

3480 Fredensborg

Tlf: 26 52 81 22

E-mail:uab@ricar.dk

CVR: 34720045 |​​

Vi samarbejder med