​Renovering af hus, bolig og ejendom

​Hos TD Byggeservice ApS  tilbyder vi alle typer af renovering af boliger, huse og ejendomme. Det kan være indvendig eller udvendig renovering, og det kan inkludere en ombygning, når du alligevel skal have håndværkere i gang med en renoveringsopgave.

Vi er beliggende i Fredensborg tæt på både Helsingør, Kokkedal og Humlebæk, men kører ud på hele Sjælland.

Alt fra mindre til større renovering og ombygning

Vi udfører gerne en omfattende renovering af facaden eller af hele huset, som endda kan sænke din varmeregning, og føre til en bedre udnyttelse af pladsen i din bolig. 

Måske vil du samtidig inddrage loftetagen som beboelsesområde, eller måske ønsker du, at vi skal flytte, fjerne eller bygge nogle nye vægge. En større renovering af huset med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre dets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. 

Vi drøfter valg af materialer, farver og design i fællesskab med dig, så du kan være sikker på at få den mest attraktive og energivenlige renovering af huset. Vi vejleder også om holdbarhed og vedligeholdelse.

​Kontakt os om din renovering af hus uden beregning

​Du er meget velkommen til at få en drøftelse om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og hvad der er muligt i din bolig. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår huset og drøfter alle dine ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 26 52 81 22 for at høre nærmere om renoveringsarbejde, men du kan også benytte vores kontaktformular. Alternativt kan du sende en e-mail til os på uab@ricar.dk. Vi kommer gerne på hele Sjælland.

​Få et godt tilbud på ​renovering af boliger, huse og ejendomme​​

Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale for dig.

Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Humlebækvej 60

3480 Fredensborg

Tlf: 26 52 81 22

E-mail:uab@ricar.dk

CVR: 34720045 |​​

Vi samarbejder med