​Nybyggeri af huse, tilbygninger og garager

Hos TD Byggeservice ApS laver vi nybyggeri og tilbygninger af enhver slags. Det kan være alt fra et nyt hus til en garage eller blot et legehus, samt alle andre former for nybyggeri for private og erhverv. 

Vi er beliggende i Fredensborg tæt på både Helsingør, Kokkedal og Humlebæk, men kører ud på hele Sjælland.

Vi påtager os totalentrepriser ved nybyggeri

Vi har stor ekspertise med alt inden for nybyggeri, og vi råder og vejleder om valg af materialer, farver og design. Du kan være sikker på at få det du ønsker, og du vil blive glad for det i mange år.

Vi kan tilbygge alle former for byggeopgaver såsom:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Erhvervsejendomme
  • Enkelt- og flerplanshuse
  • Carporte og garage
  • Legehuse
  • Andet nybygger​

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, således vi kan varetage opførelsen af mange forskellige typer af bygninger.​

Vores samarbejde inkluderer elektrikere, VVS'ere og andre specialister, der alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau. De har ligesom os et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service.

Hør mere om totalentrepriser og byggeri

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nybyggeri og totalentrepriser. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at gennemgå dine ønsker og behov. Vi kommer på hele Sjælland.

Du kan ringe på telefon 26 52 81 22 for at aftale nærmere, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også benytte vores kontaktformular eller sende en e-mail til uab@ricar.dk​. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Få et godt tilbud på nybyggeri​​

Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale for dig.

Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Humlebækvej 60

3480 Fredensborg

Tlf: 26 52 81 22

E-mail:uab@ricar.dk

CVR: 34720045 |​​

Vi samarbejder med